Преди малко прочетох една статия на едно момиче, изказващо мнението си за извратения български народ спрямо хомосексуализма.. Съгласен съм на 101 % с нейното мнение, затова реших да споделя публикацията ѝ. Под статията ще оставя линк към нейния блог, разгледайте го! 

* * * * * * * * * * 

Днес прочетох, че лидерът на „Атака“ Волен Сидеров се е опитал да прокара скандална дискриминационна поправка в Наказателния кодекс, която предвижда затвор от 1 до 5 г. и имуществена санкция до 10 000 лв. за хората, демонстриращи хомосексуалната си ориентация чрез участия в шествия и паради или чрез медиите и интернет. Написах във Фейсбук, че се срамувам от държавата си, от тези, които я управляват и които се осмеляват да обсъждат подобни решения, както и от гражданите, които ги подкрепят. Разви се словесна война под поста ми от възмутени мъже, наричащи себе си “нормални”, а хомосексуалните “ненормални”, “срещу природата”, “болни от болестта Педерастия”, сравняваха ги с педофилите, нудистите?! и прочие.

Знаете ли, глупави български мъже, още не сте се отърсили от ориенталското мислене на прадядовците си. Да ви имам средновековната психика, която ви пречи да видите света в цялата му разнообразност, нормалност и колорит! Да ви имам и тъпата представа за мъжественост, според която е по-нормално да си алкохолик, наркоман и агресор, отколкото да си хомосексуалист. Питам се ако утре синовете ви се окажат хомосексуални, ненормалници ли ще ги наричате? Или ще се откажете от тях и мъжествено ще се тупнете в гърдите? Имате ли представа, че някои от най-талантливите и велики мъже са били хомосексуални – Александър Македонски, Чайковски, Оскар Уайлд, Платон. С какво вие сте по-нормални от тях и по-значими за света?

Омръзна ми да чета и слушам доводи, които са били актуални по времето на Светата инквизиция. За пореден път се убеждавам, че в това отношение сме по-близо до изтока, отколкото до Европа. Ако разгледате картите на хомофобия за Европа, ще видите, че на Балканите положението е много зле. В западна Европа има мир, разбиране и приемане на темата. Хомосексуалните се разхождат свободно хванати за ръце по улиците и никой не агресира срещу тях, защото натрапвали “нетрадиционната” си ориентация. Никой не пази децата си от тях като от болни или извратеняци. Свободата и просветеността ти дават възможност да възприемаш света в неговата цялост и да го разбираш, а не да дискриминираш. Тази свобода я има в Европа, но за съжаление умовете на дядовците, бащите и на техните деца се формират в действителността и порядките на Булгаристан, където да си ограничен, “морален”, “благорпиличен” е достойно. В държава, в която децата се отглеждат от еднополовата двойка „мама и баба“ и матриархата така властва, че „реже“ пишки на поразия, е някак си разбираемо поне за пред хората да се правим на мъже, нали така! Но тъй като не искам да изразявам просто възмущението си нека малко да просветя нашите мъже като отговоря на техните притеснения.

  1. Хомосексуализмът не е болест и не е против природата. Той се наблюдава и сред някои животински видове. Всеки психолог ще ви обясни, че щом едно сексуално преживяване се харесва от всички, участващи в него, то не може да бъде наречено болно или извратено. След като не е болест, не може да ви зарази, не се предава по наследство и не е свързан с психически отклонения. Тоест факта, че детето ви гледа хомосексуални хора на парад, няма да го направи автоматично гей, а ще го направи човек, който приема спокойно различните от него. И тъй като не се предава по наследство, искам да ви уверя, че това, че вие сте големи “мъжкари” (или поне така си мислите), не означава, че синът ви ще наследи това ви “качество” и няма да порасне с хомосексуални наклонности под носа ви.
  2. С гей парада хомосексуалните не рекламират себе си. Те просто искат свободно да показват, че съществуват и че имат смелостта да го заявят пред обществото. Защото доста хора с хомосексуални наклонности живеят с травмата от неразбирането на “моралното” ни общество и “порядъчните” си семейства. Страхуват се да признаят какви са, крият се, развиват депресивни състояния и понякога стигат до самоубийства. Може би това ви се струва нормално и хуманно?
    С гей парада хоосексуалните се борят за правата си – да сключват брак, да осиновяват деца, да ходят свободно за ръка по улиците. И на тези, които скочат срещу идеята хомосексуални да отглеждат деца, искам да напомня, че хомосексуализма не е заразен и не заразяват децата. Доста от нашите български двуполови семейства не са здрава и нормална среда за отглеждането на деца, но обществото си затваря очите пред проблеми като този, защото той някак си се вписва в рамката на общоприетото, а именно детето да е травмирано доживот от родителите си. А и ако толкова ви дразнят гейовете на този парад, никой не ви задължава да го гледате или да присъствате. Не ви ли дразнят повече куп други неща от градския ни пейзаж от един парад, който е в един ден от годината?
  3. Хомофобията е дискриминация. А дискриминацията е престъпление! В цивилизованите държави биха ви осъдили за вашите публични изказвания в този дух. В цивилизования свят биха осъдили и Волен Сидеров де, но това е друга тема.
    Запознайте се с чл. 21 от Хартата на основните права на Европейския съюз – “Забранена е всяка форма на дискриминация, основана по-специално на пол, раса, цвят на кожата, етнически или социален произход, генетични характеристики, език, религия или убеждения, политически или други мнения, принадлежност към национално малцинство, имотно състояние, рождение, увреждане, възраст или сексуална ориентация.” Подобни текстове има и във всяка демократична Конституция. Така че всеки може да си прави парад на каквато тема си иска, стига той да не противоречи на закона. В случая не противоречи.
  4. Не сравнявайте хомосексуализма с педофилията. Педофилията е престъпление, което е инкриминирано по причината, че един от участниците в сексуалния акт е непълнолетен и не осъзнава свойството и значението на постъпките си. При хомосексуализма и двамата участници са наясно с факта, че ги привлича партньор от своя пол. Хомосексуализмът не е престъпление, макар че ако зависеше от много от вас, български мъже, щеше да бъде.

Ще завърша с един коментар на моя приятелка по темата, който мисля, че е точно в десятката. “Господа, докато продължавате да мислите през кутията ви пълна догоре със стереотипи, гейове печелят нобелови награди, оскари, грами, олимпийски медали. По същото време “американските мекерета” продължават да са нацията, бълваща най-много патенти годишно. А ние тука в милата ни родина, викате нека да не подкрепяме хомосексуалните, щото видиш ли нашите хетеро семейства са най-здравите и морални примери в обществото. Наред с всичките ни политици!…”

* * * * * * * * * * 

Статията е копирана от – ДВЕ ДУМИ – БЛОГЪТ НА КРИСТИНА ДИМАНОВА ! 🙂

* * * * * * * * * * 

Ще се радвам да разбера вашето мнение относно хомосексуализма в България, така, че ако може драснете по един коментар! 🙂