Безспорен факт е, че голяма част от населението мрънка, че в България всичко е спряло по време на социализмът, че нищо не се прави, всичко изглежда СОЦ.

По-големите градове в страната вече могат да се похвалят с модерен транспорт, новопостроени сгради, струващи милиони, дори милиарди, инвестира се в паркове, АРТ събития и все повече неща далеч от типичния балканец и доближаващи се до модерния европеец.

Всичко това е страхотно и дава разнообразие на всички, но стигаме до момента с духовното обогатяване, какво извличаме ние от всичко ново, случващо се около нас? Променил ли се е начинът ни мислене от този на СОЦ-а? Отговорът… НЕ, НЕ Е!

Всяка година с наближаването на лятото се обявява датата за ежегодният Гей Прайд, който всеки път бива отричан от едни и същи закърнели мозъци, чието развитие е спряло в зародишна форма. Хора наричащи се патриоти, вярващи в божества и отричащи всичко останало, пазещи духовното богатство, пазещи децата от разврата (WTF?). Искам да Ви кажа, че в днешно време ние, големите хора, можем само да се учим на разврат от подрастващите. Аз на 12 не съм си водил дневник с бройките, а съм играл на фунийки пред блока, на 13 не съм мрънкал на нашите, че искам последен модел iPhone, а съм ритал топка, на 15 не съм се чекнал в Студенстки град и не съм просил от някой инфантилен тип, който може да ми е баща, да ме черпи амфети или малка водка Флирт и след това да му духам в кенефите, а съм се подготвял за матурите след 7 клас.

Патриот не означава да мразиш всичко, което за теб не е нормално. Патриот е да обичаш Родината си, да милееш за нея, да правиш всичко за нея, което е по силите ти. Не е патриотично да хулиш всичко и всички зад монитора, защото това е силата на 21 век! Да си инкогнито, да си никой. Така живеят 10% от населението на страната! Те са инкогнито, те са никой! Не в интернет, а в реалния живот! Защото живеем в “Демократична” страна, в която можеш да бъдеш убит, защото някакъв футболен фен те е помислил за гей.

Най-вредно е тесногръдието, тесния хоризонт пред очите на човек е такъв, защото мозъчната кутия му е малка и тя не допуска, че светът е шарен и широк, че някъде там има хора различни по цвят на кожата, сексуални предпочитания, различен етнос, обичаи и култура! Но общото е, че всички искаме да сме щастливи и здрави, както и нашите близки и приятели. Никога не можеш да бъдеш сигурен кого мразиш! Може да е най-добрият ти приятел, брат ти, сестра ти, колегата с който най-добре се разбираш, служителят, който е най-инициативен и работлив! А когато се вдгледаме в различията, а не в обединяващите ни фактори се ражда омразата! Съвременният човек страда най-много от липсата на толерантност!

Всеизвестно е (поне за тези, които са се позаинтересували поне малко), че хомосексуалността датира много векове назад. Най-старите запазени днес паметници, доказващи наличието на хомосексуални отношения, са от Древен Египет. Открити са множество релефи и рисунки, изобразяващи мъже в интимни пози, както и обща гробница на двама придворни сановници с текстове и изображения, потвърждаващи тяхната любов и съжителство. Най-старите европейски образци са от Древна Гърция, където еднополовите връзки между мъже понякога служат за педагогически инструмент и контрол над раждаемостта.

Смята се, че личности като Александър Велики, Платон, Леонардо да Винчи, Микеланджело и други са поддържали еднополови връзки и/или сексуални контакти.

Интересен факт е, хомосексуално поведение се наблюдава и е налично и при животните, особено у онези видове, които водят социален начин на живот. Това са около 1500 вида, а за 500 от които е и добре документирано.

Хомофобия обаче се наблюдава само при един животински вид и само той парадира с нея! Най-вредно е повсеместното ниво на тотална идиотия и дебилизъм при огромна част от населението! Но на дебилите им пречат гейовете, защото са различни, а все забравяме, че гейовете се раждат от нормални двойки!

И дебилите нека не надават тон, че си нямат “Парад на нормалните”! Има и се нарича контра- протест! Той е изпълнен с възпитани и интелигентни хора, изключително много представители на изкуството, радостна жлъч, весели танцуващи хора. Опа, май обърках! Последното пояснение е за Гей- Прайда! Контра-протестиращите ги е срам да застанат с лицата си пред Обществото и се крият зад маски, мятайки павета и бомбички по веселящите се хора! Защото някой не им е дал най-ценното в този живот – ЛЮБОВ! 🏳️‍🌈 ❤️


Автор: Mitt Vass