1. Гледай го в очите!

Отдолу нагоре, предизвикателно, но в същото време смирено и подчинено. Това е най-важната ми “заповед”, по-важна дори от самата ти техника на смукане.

2. Не бързай!

Започни с бавно облизване по дължина с език, сякаш е сладолед, на който искаш да се наслаждаваш дълго. След 2-3 минути е време да го поемеш в уста. Движи глава, пак бавно, и не пипай с ръка (да не забравиш правило 1, погледът нагоре). Едва след десетина минути включи ръката по ствола. Но внимавай – с ръка и уста едновременно в повечето случаи значи, че той ще свърши бързо, и съответно истинският секс се отлага.

3. Ползвай ръцете мъдро!

Ако му е достатъчно голям, го хвани с две ръце и “развинтвай” в противоположни посоки. Пак всичко зависи от това колко бързо искаш да свърши – ако въртиш с двете ръце и всмукваш главичката едновременно, ще е бързо. Най-важното: ако го чувстваш сух в дланите си, значи нещо не е наред, така че ползвай някакъв лубрикант. Ако не му е голям, въртиш само с една ръка, като горе се забавяш да попипваш с пръсти главичката.

4. Плюй на него!

Това не само ще го възбуди, защото е клише от порно-филмите, с които е израсъл, ами и ще овлажни пениса. Слюнката е добре да е гъста и лепкава – тя се получава, когато се опитваш да го налапаш целия до гърлото, т.е. възбуждаш със самия пенис слюнечните си жлези.

5. Гледай го как мастурбира!

Наблюдавай внимателно как движи ръката си, за да разбереш как му харесва най-много. Старай се да наподобиш същото движение, защото дългогодишната практика го е научила как му е най-добре. Едно от най-важните неща за хубавата свирка е гъвкавата ти китка.

6. Да нямаш други богове, освен езика!

Когато го поемеш в устата, протегни езика надолу, докъдето стига. След това го размърдай по основата на члена. Първите пъти може да ти се струва, че ще се задавиш, но после всичко си идва на мястото – и, повярвай, няма мъж, който да не обича дийптроутинга, т.е. да го скриваш целия в устакитка.

7. Не покривай зъбите с устни!

Повечето покриват зъбите си с устни, изпъвайки ги – това е неприятно, защото движейки така надолу-нагоре, му е твърдо. Трябва да му е меко и влажно през абсолютно цялото време – затова покрий долните си зъби с език и отвори широко устата, за да си сигурен, че горните зъби няма да го закачат.

8. Лапни му топките!

Това в порно индустрия е рядкост, защото се смята, че не изглежда добре на камера – но в истинския живот е страхотно. Всмучи му лекичко и двете, но наистина лекичко, и движи ръка в същото време. Докато са в устата ти, изплези език и дразни с върха областта между топките и ануса.

9. Не се стеснявай да гълташ – и не си пази лицето!

Няма мъж, който да не се възбужда зверски, когато свършва върху лицето на някой. Другото най-велико нещо за мъжа е да погълнеш спермата му – като преди това не забравяш да му покажеш (пак с подчинения поглед отдолу нагоре), че всичко е в устата ти, леко оплезвайки език. Вкусът? Дано да имаш късмет и да не е неприятно. Единственото научно доказано е, че спермата има по-хубав вкус, ако час-два преди това е ял ананас (или е пил ананасов сок), но това в живота е по-скоро глупаво.

10. Пази си очите!

Да, за него е чудесно да свърши върху лицето ти, но спермата, попаднала в очите…. абе не е много приятно (или поне така си мисля). Да не говорим, че има случай на очно възпаление. Спермата се измива от лицето с хладка вода, а не с гореща, защото във втория случай може да си остане спечена.

Източник: menzone.bg