Заради лошата шега 24-годишният Матю Франсис Брейди получил 1-годишна присъда лишаване от свобода

      Австралийски татуировчик получи присъда за 1 година лишаване от свобода, тъй като вместо китайски дракон, татуирал на свой познат 40-сантиметров пенис, пише в. “Дейли мейл“.

      Лошата шега станала през октомври 2010 г., а повдигнатото обвинение от страна на потърпевшия – през 2011 г. По думите на татуирания мъж всичко се случило след употреба на алкохол в град Ипсуич, провинция Куинсланд. Осъденият и негов помощник уговорили след запой свой сътрапезник да се подложи на татуировка. Но каква била изненадата на измамения, когато след като изтрезнял, открил изрисуван на гърба си огромен фалически символ.

     Заради лошата шега 24-годишният Матю Франсис Брейди получил 1-годишна присъда лишаване от свобода. На толкова бил осъден и помощникът му Кристофър Лорд. Двамата злосторници подмамили жертвата си, като й намекнали, че тяхна позната ще склони да прави секс с него, ако си татуира китайски дракон и тигър на гърба. Но в крайна сметка на кожата на човека бил изрисуван пенис с тестиси и надпис, намекващ, че е гей. Брейди нямал лиценз за татуировчик и освен всичко използвал нестерилизирани игли.

     След като научил за трагедията на пострадалия, лицензиран татуировчик от Ипсуич му предложил да преобрази татуировката му в нещо по-прилично и то напълно безплатно.

 

Източник: dailymail.co.uk