В Лондон се планира да се проведе събитие, на което любопитни готвачи ще се научат да готвят предястия, основни ястия, десерти, дори и питиета със сперма. Единственото условие да се състои събитието е да съберат група от поне 30 желаещи участници.

В онлайн рекламата за събитието се казва за здравословните качества на спермата и как те се знаят отдавна, но сега за първи път в историята група начинаещи готвачи ще се обучават да я използват в кухнята, като съставка в предястия, основни ястия, десерти и питиета.

Организаторите приканват участниците да носят своята собствена сперма или тази на своите партньори. Необходими ще са поне 5 супени лъжици от течността.

Събитието се подкрепя от известния секс възпитател Аликс Фокс, който казва:

“Въпреки, че идеята за вкарването на спермата в кухнята, като съставка от менюто, без съмнение ще ужаси много хора, някои хора обаче, намират консумацията на това интимно вещество за невероятно възбуждащо.”

Основателят на събитието, Нелсън, заяви:

“Знам, че някои хора ще намерят събитието трудно за преглъщане, но идеята за готвене със сперма не е толкова откачено, колкото звучи. Wonderush се цели да даде на хората уникални класове и опит и въпреки, че нашите обичайни класове са малко по-стандартни, то този ще даде на хората да опитат от чувството ни за хумор!”

Как ви се струва тази идея за събитието? Бихте ли опитали нещо сготвено със сперма? Например шоколадов пудинг с дресинг от сперма?

Източник: wonderush.com