Забелязали сте, че либидото на гаджето Ви не е каквото е по принцип. Да аз също. Но вярвате или не, това далеч не е края на света. Понякога сексуалния ни апетит отсъства и това е нормално. За много мъже секса движи една връзка и когато той спре, те са шокирани. Започват да се чудят какво се е объркало?

Важно е да осъзнаете, че не винаги всичко се върти около вас. Така, че когато решите да обсъдите положението си с гаджето, избягвайте следните фрази:

“Изневеряваш ли ми?”
– Твоят човек вече не се чувства добре и повярвайте ми не е нужно да казвате това. Няма да го накарате да се чувства по-добре, напротив. Всеки има такива моменти, в които не се чувства ок, но това далеч не означава, че той “мачка чаршафите” с някой друг.

“Мога да се облекча сам, няма проблем.”
– Да кажете това на половинката си е още по-тъпо и от това да го питате дали ви изневерява. Като можете да се облекчите сами – ами направете го! Направете го тихомълком, не е нужно да известявате какво можете и какво не. Така, че отивайте да си поиграете сами в банята или в другата стая и не ядосвайте половинката си допълнително.

“Следващият път аз няма да искам!”
– Това е начин да го притиснете в ъгъла и няма значение какво той ще ви каже, то няма да ви хареса. Не правете от мухата слон!

“Смяташ ли, че имаме проблем?”
– Сексуалната дисфункция е нещо нормално, така че внимавайте да не я предизвикате. Никога не предполагайте, че той има проблем само защото една вечер ви е отказал секс. Това е нещо, с което много хора по света се сблъскват ежедневно. Не изпадайте в параноя и не карайте половинката си да се чувства по-малко мъж, само защото вие искате да правите секс, а той не.

“Нека да пробваме, а пък ще видим..”
– Аз обожавам целувките, не ме разбирайте погрешно. Но когато мъжа ви не е в настроение за целувки, това може да се окаже нещо мъчително за него. Това е все едно да му направите любимото ястие, когато знаете, че вече се е нахранил. Целувките трябва да са реални, искани и от двамата. Не ги използвайте само защото след целувките може да последва нещо друго.

“Ядосан ли си ми за нещо?”
– Понякога, наистина има нужда да се зададе този въпрос, но в повечето случаи това е вид самосъжаление и пасивна нужда да се извините. В по-голямата част от случаите това е предпоставка да започнете спор или скандал за нещо различно, което не е имало и предпоставка да се случи.

“Млъкни и го направи!”
– Ако гаджето ви не иска да правите секс в момента, не го карайте да се чувства виновен за това. Ако му натяквате постоянно, че ви се прави секс, вие направо си го изнасилвате емоционално. Ако сте толкова възбуден, че не можете да се сдържите – облекчете се сам! Със сигурност ще му скапете настроението още повече, ако продължите да настоявате!

“Поне аз да ти направя една свирка?”
– Ако си мислите, че като му направите свирка ще му оправите настроението, въпреки че ви е казал, че не иска – е, не сте познали! Единственото нещо, което ще получите е шамар зад врата.