Преди известно време студенти в Рим бяха шокирани, че техният учител по математика се оказва бивш гей порно актьор. Този същият учител сега се омъжи за своя партньор, 12 години след първата им обща сцена в порно индустрията.

 

Ruggero Freddi, чието сценично име е Carlo Masi се омъжи на 4-ти май за своя партньор Gustavo Leguizamon.

 

Густаво и аз се срещнахме по време на заснемането на първия му филм в Сакраменто”, разказва преподавателя.

 

Като най-голямата звезда на компанията, аз му се представих, очаквайки, че като новодошъл, той ще знае кой съм – но той се престори, че не знае. Тогава аз се разстроих, разгневих се и се влюбих“, добави той със смях.

 

След като се бяхме запознали, аз говорих с продуцентите дали може да заснема сцена с него и те се съгласиха. И един месец по-късно, в нощта преди да заснемем сцената заедно, ние спахме заедно и се влюбихме“, каза той.

 

Руджеро разказва как в началото никой не ги е взимал на сериозно като двойка, тъй като хората трудно вярват на любовта между двама порно актьори. Но ето ги 12 години по-късно, те все още са заедно, при това омъжени един за друг, донякъде официално. Еднополови двойки могат да получат гражданско обединение в Италия, но все още е незаконно да се женят.

 

Професорът разказва, че ще се “затегнат отношенията си” на най-красивото място в Рим – Вила Миани. Двойката се венча в много официални черни смокинги, а Густаво пристига с фанстастичен Ролс-Ройс.