Масовата интернет-истерия, че деца масово стават гейове, защото са яли пиле, се оказа очаквано жив ташак. Експерти с международна репутация, призната от дебилните родни сензационни медии, обявиха, че хомосексуалност се развивала само при цокане на патка.

“Яжте спокойно пиле, давайте го и на децата. Момчетата няма да получат цици и фикция към задници. Но ги пазете от патка. Гейовете обичат патешко” – споделя експерт, наречен за по-сигурно професор, въпреки че навярно изобщо не съществува.

Страхът от това момчето им да не изяви внезапен порив към пишки доведе много родители до ритуално изгаряне на всички пилешки продукти: “Трябваше да се досетя. Вижте кокошите яйца – обезкосмени, гладки. Няма нищо хетеросексуално в тях!

Много гейове пък заведоха иск срещу производителите на пилешко, като ги обвиниха, че са ги направили нарочно хомосексуални, за да дразнят Бог и неговите последователи.

Така за пореден път полуграмотни здравни съвети и псевдонаучни факти достигнаха до широк кръг опитващи се да бъдат будни, но обречени на тъпота хора.

 

Автор: zhelyo
Източник: nenovinite.com