ataka

/КРОСС/ Националистите от партия “Атака” се опитаха да вкарат в новите изборни правила изискването към кандидат-депутатите да задължението да попълват декларации, с които да заявяват своята сексуална ориентация или пък принадлежността си към тайни общности или организации. Колегите им в парламента обаче не одобриха това предложение. Комисията, която е ангажирана с изготвянето на новия Изборен кодекс, също не се съгласи.

От 30 години говорим за гласност, но все още не знаем кой кой е, заяви народният представител от “Атака” Павел Шопов и изтъкна, че е важно избирателите да знаят дали съществуват черни и мрачни зависимости при депутатите.

Шопов иска да разбере дали колегите му членуват в тайните общества, защото трябва да е ясно коя клетва е важна за тях – тази за тайното общество или за парламента. “Щом тези хора не се срамуват да бъдат такива, защо да не го декларират, попита Шопов.

Източник: cross.bg
Лично мнение:
Според мен това е поредното тъпо и безсмислено искане от страна на “Атака”. Сексуалната ориентация си е нещо лично, никой не трябва да го интересува дали си хомосексуален/хетеросексуален и т.н. Какво значение има дали обичаш мъж или жена. Какво значение има какво обичаш да правиш в леглото и с кого. Важното е, всеки на работното място да си върши както трябва работата, да изпълнява фунциите, за които е там, останалото е без значение. За пореден път се убеждавам, че в партия “Атака” са събрани главно психопати!