От Andrew Christian премахват фотосесиите с участието на модела, след като порно актьора е обвинен в изнасилване.

Миналият месец гей порно звездата Тегън Зайне обвини Топър ДиМагио, че преди две години го е ангажирал в анален секс без неговото съгласие. ДиМагио отрече обвиненията за инцидента ден преди снимките за CockyBoys.

От бранда свалиха лицето на актьора от сайта си за неопределено време. Въпреки това, ясно е, че от компанията все още използват снимки на торса на звездата. Това се познава поради уникалната татуировка на корема.

 

“Andrew Christian не одобрява сексуалната злоупотреба или друг вид злоупотреба или малтретиране на членове на нашата общност”, заяви говорител на компанията. “Ние приемаме твърде сериозно обвиненията на жертвите. Съответно Топър е отстранен за неопределено време, докато разгледаме въпроса.”

В края на миналата година Andrew Christian започна проекта LOVE, в подкрепа на различни, достойни благотворителни организации в общността на ЛГБТИ. От бранда се ангажират със създаването на безопасна, приветлива среда за ЛГБТИ и техните семейства.

 

Само в сайта за Обединеното кралство все още се промотират няколко рекламни изображения и видеоклипа с присъствието на ДиМагио.

Понастоящем пет души обвиняват Топър ДиМагио за сексуално насилие и изнасилване, включително твърдения за нападение, извършено на събитие на марката.