Чанинг Тейтъм, един от секс символите на Холивуд, изненадващо призна, че би правил секс с Джордж Клуни — позастарелия чаровник, познат ни като д-р Дъг Рос от сериала „Спешно отделение”.

32-годишният актьор от филмите „В ритъма на танца”, „Професия: Стриптийзьор” и „G.I. Joe: Ответен удар” бе попитан от журналист на Sunкой според него е най-сексапилният жив мъж. Тейтъм отговори: „Ами, прекарал съм известно време с Джордж Клуни. Той е най-интересният мъж на планетата. Става за всичко. Мисля, че се опитвам да кажа, че бих правил секс с него”.

Миналата година двамата актьори бяха на семейна почивка във вилата на Клуни край езерото Лаго ди Комо в Италия в компанията на половинките си — приятелката на Клуни, Стейси Кайблер, и съпругата на Тейтъм, Джена Дюан.

Отново миналата година Клуни обяви, че ако чуе за себе си слухове, че е гей, никога не би ги отрекъл. Не на същото мнение е австралийският му колега Хю Джакман, който подкрепя гей равноправието, но има проблеми с жена си, заради слуховете по свой адрес.